Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum üstünde oturmak

Rüyada kum üstünde oturmak

Rüyada kum üstünde oturmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Saygınlık göreceksiniz.

Rüyada kum üstünde oturmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, o işi canlandıracağına rivayet eder.

Rüyada kum üzerinde oturmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumda oturmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada üstünde kum görmek yanlışlara düşeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Rüyada kumun üstünde yürümek ailesi ile mutlu olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada kum üstünde yatmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kumun üstünde yatmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments