Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumda oturmak

Rüyada kumda oturmak

Rüyada kumda oturmak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada kumda oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada kumun üstünde oturmak şöhretli biri olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada kum üzerinde oturmak prestij sahibi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumda oturmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kum üstünde oturmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada evinde kum görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kum görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada evde kum temizlemek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada saçında kum görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments