Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum üzerinde oturmak

Rüyada kum üzerinde oturmak

Rüyada kum üzerinde oturmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi olanakların artacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada kum üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kum üstünde oturmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, mutlu bir evliliğe, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada kumun üstünde oturmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum üzerinde oturmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, tamamen içine kapanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada kumda oturmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde kum görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kum yemek görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde yürümek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments