Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun üstünde kaymak

Rüyada kumun üstünde kaymak

Rüyada kumun üstünde kaymak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, güzel günlerin yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine inanılır.

Rüyada kumun üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada kumun üstünde kaymak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kum üzerinde kaymak ondan şifa göreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kumda kaymak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulur.

Rüyada kumdan kaymak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde kum görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada kum üstünde oturmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde yürümek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments