Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kum görmek

Rüyada üstünde kum görmek

Rüyada üstünde kum görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, bir yere taşınmaya, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, attığı her adımı düşüneceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kum gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada kumun üstünde oturmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulur.

Rüyada kumun üstünde yatmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada kum üstünde yatmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada kumun üstünde kaymak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kum üstünde oturmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumun üstünde yürümek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kum görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments