Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun üstünde yürümek

Rüyada kumun üstünde yürümek

Rüyada kumun üstünde yürümek yeni bir eve taşınılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kumun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kumun üstünde yürümek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada üstünde kum görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kumun üstünde yatmak şansın kapanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hakkını alacağına işarettir.

Rüyada kum üstünde yatmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak uğranılan zararın paylaşılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kumun üstünde namaz kılmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada kum üstünde oturmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada kumun üstünde kaymak maddi güç sahibi olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments