Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru sesi duymak

Rüyada kumru sesi duymak

Rüyada kumru sesi duymak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumru sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada kumru sesi duymak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumruya yem vermek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Rüyada yavru kumru görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumru ölüsü görmek doğruluğu bulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumru sevmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Rüyada kumru yumurtası görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumru öldürmek dostlarıyla bir araya geleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü kumru görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments