Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kumru görmek

Rüyada yavru kumru görmek

Rüyada yavru kumru görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Rüyada yavru kumru gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yavru kumru görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kumru görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine inanılır.

Rüyada bir çift kumru görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Rüyada çifte kumru görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, muradınıza ereceğinize, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kumru görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kumru beslemek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek yüzünün de güleceğine, eşlerin ayrılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kumruya yem vermek borçlarını ödeyip kurtulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments