Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kumru görmek

Rüyada ölü kumru görmek

Rüyada ölü kumru görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kumru gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Rüyada ölü kumru görmek gelirinin artacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada kumru ölüsü görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Rüyada evde kumru görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kumru görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift kumru görmek kötü sözler duyacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çifte kumru görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, dolayısıyla geleceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kumru görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada kumruya yem vermek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments