Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru öldürmek

Rüyada kumru öldürmek

Rüyada kumru öldürmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumru öldürmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızı, iş arkadaşlarınızı ya da birlikte iş yaptığınız kişileri inceleyerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada kumru öldürmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kumru kuşu öldürmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve kumru görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Rüyada kumru yumurtası görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kumru görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, gelirinden yana memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada çifte kumru görmek büyük bir başarının elde edileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kumru görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments