Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumruya yem vermek

Rüyada kumruya yem vermek

Rüyada kumruya yem vermek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, daha büyük adımlar atılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kumruya yem vermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Rüyada kumruya yem vermek istenmeyen bir yolculuğa, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret eder.

Rüyada kumru kuşları görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve kumru görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumru yumurtası görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayaller kurulacağına delalettir.

Rüyada kumru sesi duymak büyük işlere girileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada çifte kumru görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalet eder.

Rüyada kumru yuvası görmek daha rahat bir nefes alacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada bir çift kumru görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kişinin güzel işler yapacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments