Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru yumurtası görmek

Rüyada kumru yumurtası görmek

Rüyada kumru yumurtası görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, vaaz ve nasihate, toplum için faydalı işler yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumru yumurtası gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Rüyada kumru yumurtası görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Rüyada kumru sevmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kumru görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kumru görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Rüyada ölü kumru görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumru görmek haksızlığa uğranacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evde kumru görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments