Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru sevmek

Rüyada kumru sevmek

Rüyada kumru sevmek herkesin takdirinin toplanacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kumru sevmek gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Rüyada kumru sevmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Rüyada kumru yuvası görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kumru görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek başını yastığa daha rahat koyacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumru görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada çifte kumru görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada dişi kumru görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kumru sesi duymak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments