Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve kumru görmek

Rüyada güvercin ve kumru görmek

Rüyada güvercin ve kumru görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Rüyada güvercin ve kumru gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Rüyada güvercin ve kumru görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada güvercin kumru görmek kendisini keşfedeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumru ölüsü görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Rüyada kumru kuşları görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada evde kumru kuşu görmek iş hayatının düzeleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kumru görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde kumru görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet eder.

Rüyada kumru yuvası görmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments