Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümesten yumurta çalmak

Rüyada kümesten yumurta çalmak

Rüyada kümesten yumurta çalmak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kümesten yumurta çalmak gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümesde yumurta görmek gelişiminin hız kazanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Rüyada kümeste yumurta almak Allah yolunda ilerleyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments