Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerini boşvereceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kümesten yumurta aldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kümeste yumurta görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada kümesde yumurta görmek bol kazanç elde edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kümeste yumurta almak hak yolundan ayrılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kümes ve yumurta görmek bunun için her gün şükredeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments