Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste yumurta görmek

Rüyada kümeste yumurta görmek

Rüyada kümeste yumurta görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kümeste yumurta gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada kümeste yumurta görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak kederlerinin son bulacağına, darlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kümeste yumurta almak neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kümesten yumurta çalmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sorunların tarihe karışacağına yorulur.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak sıkıntı çekeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments