Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümesde yumurta görmek

Rüyada kümesde yumurta görmek

Rüyada kümesde yumurta görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kümesde yumurta gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı biraz temkinli olmanızda yarar var.

Rüyada kümesten yumurta toplamak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada kümeste yumurta görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kümeste yumurta almak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümesten yumurta çalmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments