Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümes ve yumurta görmek

Rüyada kümes ve yumurta görmek

Rüyada kümes ve yumurta görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümes ve yumurta gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada kümesten yumurta toplamak çok büyük mutluluklar tadacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada kümeste yumurta görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada kümesten yumurta çalmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, duaların kabul göreceğine inanılır.

Rüyada kümeste yumurta almak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kümesde yumurta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments