Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak dilediği gibi harcama yapacağına, sorumlulukların azalacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak borçlarını ödemekte zorlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kümesten yumurta çalmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işarettir.

Rüyada kümes ve yumurta görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada kümeste yumurta görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada kümesde yumurta görmek eşiyle bahtiyar olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments