Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste yumurta almak

Rüyada kümeste yumurta almak

Rüyada kümeste yumurta almak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, adını herkese duyuracağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta almak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kümes ve yumurta görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çocuklar gibi şen olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aksiliklerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, moralinin yükseleceğine inanılır.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümesten yumurta çalmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümesde yumurta görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Rüyada kümeste yumurta görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kara kara düşünür olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments