Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste görmek

Rüyada kümeste görmek

Rüyada kümeste görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, umutlarını yitireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada kümeste gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümeste horoz görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada kümeste civciv görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına yorulur.

Rüyada kümes görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada tavuk kümesi görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada kümesten yumurta çalmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, lüks içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments