Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste tavuklar görmek

Rüyada kümeste tavuklar görmek

Rüyada kümeste tavuklar görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dönülmez yollara gireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada kümeste tavuklar gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada tavuk kümesi görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve kümes görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kümesde tavuk görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, başarının garantileneceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments