Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste civciv görmek

Rüyada kümeste civciv görmek

Rüyada kümeste civciv görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kazancın artacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada kümeste civciv gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Rüyada kümeste civciv görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada kümeste tavuk görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kümes yapmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada tavuk kümesi görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kümeste yumurta almak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sorumlulukların azalacağına delalet eder.

Rüyada yıldız kümesi görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada kümes görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments