Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümes görmek

Rüyada kümes görmek

Rüyada kümes görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi zararın büyük olacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet eder.

Rüyada kümeste tavuklar görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına inanılır.

Rüyada kümesten yumurta toplamak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste horoz görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, iç sıkıntısına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada kümese girmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments