Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümes ve tavuk görmek

Rüyada kümes ve tavuk görmek

Rüyada kümes ve tavuk görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kümes ve tavuk gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümesde tavuk görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kümeste tavuk görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümes ve tavuk görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına delalettir.

Rüyada tavuk kümesi görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kırgınlıkların biteceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek çaresiz durumlara düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments