Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste horoz görmek

Rüyada kümeste horoz görmek

Rüyada kümeste horoz görmek yeni iş teklifleri alacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümeste horoz gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hızlanarak yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kümeste horoz görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kümes görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, evlat sahibi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kümeste civciv görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümese saklanmak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kümesde yumurta görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümeste tavuklar görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız kümesi görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments