Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kümesi görmek

Rüyada tavuk kümesi görmek

Rüyada tavuk kümesi görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, birçok engelin aşılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kümesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek takdir edileceği işler yapacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kümesde tavuk görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada kümeste tavuklar görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kümeste tavuk görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ve kümes görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk kümesi görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments