Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümese saklanmak

Rüyada kümese saklanmak

Rüyada kümese saklanmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümese saklanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kümese saklanmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalettir.

Rüyada kümeste yumurta görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kümesi görmek doğru kararların alınacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada kümes hayvanları görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kümeste görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada kümeste horoz görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kümes yapmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments