Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve kümes görmek

Rüyada tavuk ve kümes görmek

Rüyada tavuk ve kümes görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, yersiz yere suçlanacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve kümes gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada kümes ve tavuk görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümesde tavuk görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, takdir edileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kümesi görmek tutulan yolun isabetli olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments