Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümes yapmak

Rüyada kümes yapmak

Rüyada kümes yapmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kümes yapmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada kümes yapmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sözünde duracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Rüyada kümesten yumurta çalmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve kümes görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümesde tavuk görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada kümeste yumurta almak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kümes ve tavuk görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kümesten yumurta aldığını görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yıldız kümesi görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments