Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümes hayvanları görmek

Rüyada kümes hayvanları görmek

Rüyada kümes hayvanları görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kredi çekileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine delalettir.

Rüyada kümes hayvanları gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Rüyada kümes hayvanları görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümeste civciv görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kümesi görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, dertlerin sonlanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kümeste yumurta almak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Rüyada kümeste tavuk görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada kümesten yumurta çalmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işarettir.

Rüyada yıldızlar kümesi görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments