Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümesde tavuk görmek

Rüyada kümesde tavuk görmek

Rüyada kümesde tavuk görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kümesde tavuk gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Rüyada tavuk kümesi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuklar görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret eder.

Rüyada tavuk ve kümes görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kümes ve tavuk görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, mal kaybına uğrayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments