Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kümesi görmek

Rüyada yıldız kümesi görmek

Rüyada yıldız kümesi görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, borçlarının azalacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hasretlerin biteceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kümesi gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yıldızlar kümesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, borçların gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kümesi görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, deşarj olacağına rivayet eder.

Rüyada kümesde tavuk görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine inanılır.

Rüyada kümes ve yumurta görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin kümesi görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işarettir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kümese girmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sıkıntısının biteceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments