Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlar kümesi görmek

Rüyada yıldızlar kümesi görmek

Rüyada yıldızlar kümesi görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işaret eder.

Rüyada yıldızlar kümesi gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yıldızlar kümesi görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada yıldız kümesi görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Rüyada kümesde tavuk görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümesten yumurta toplamak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada kümeste horoz görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kümese saklanmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kümesinden yumurta toplamak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments