Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kümeste tavuk görmek

Rüyada kümeste tavuk görmek

Rüyada kümeste tavuk görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kümeste tavuk görmek daha çok dünya malı edineceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes ve tavuk görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümesde tavuk görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek sonunda maddi zarara gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kümeste tavuklar görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Rüyada tavuk kümesi görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments