Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleden inmek

Rüyada kaleden inmek

Rüyada kaleden inmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulur.

Rüyada kaleden inmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Rüyada kaleden inmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, elde edilen nasibin artacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Rüyada kumdan kale yapmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada uzaktan kale görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kale suru görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Rüyada kale içinde olmak büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının da azalacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine yorulur.

Rüyada kaleye çıktığını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalettir.

Rüyada kale kapısı görmek planlarının işe yarayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kale görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments