Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalecilik yapmak

Rüyada kalecilik yapmak

Rüyada kalecilik yapmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada kalecilik yapmak gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Rüyada kumdan kale yapmak işinin ehli durumuna geleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, zengin için yoksulluğa tabir olunur.

Rüyada kalecilik yapmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaleye çıktığını görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kale içinde olmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol kalesi görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına işarettir.

Rüyada kale ve deniz görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kale görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kale görmek düşmanların çok üzüleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments