Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan kale görmek

Rüyada kumdan kale görmek

Rüyada kumdan kale görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işinin en iyisi olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işarettir.

Rüyada kumdan kale gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kumdan kale yapmak kötü günler yaşanacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kumdan kale görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada kaleden düşmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kaleci eldiveni görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kalebodur döşemek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada kale gibi ev görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, yaşananları unutturacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü kaleci görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında kale görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments