Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleden düşmek

Rüyada kaleden düşmek

Rüyada kaleden düşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaleden düşmek gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada kaleden düşmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, zararının büyük olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaleden atlamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sur kale görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada kale kapısı görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan kale görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaleci olmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kale görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada uzaktan kale görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments