Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kale görmek

Rüyada eski kale görmek

Rüyada eski kale görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski kale gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Rüyada eski kale görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, mallarının eksileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi kale görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kale görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, hayallerinin gerçek olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kalecilik yapmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işarettir.

Rüyada kale merdiveni görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, başarıların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kaleye gol atmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada kaleye çıktığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işarettir.

Rüyada bir kale görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments