Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kale görmek

Rüyada bir kale görmek

Rüyada bir kale görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Rüyada bir kale gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar, tartışmacı kişiler veya sizin asla davranmayacağınız şekilde davrananlar sizi kızdırabilir.

Rüyada kalebodur döşemek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaleden inmek yenileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaleye top atmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz içinde kale görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kale gibi ev görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kale kapısı görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumdan kale yapmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaleden düşmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments