Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumarda kaybettiğini görmek

Rüyada kumarda kaybettiğini görmek

Rüyada kumarda kaybettiğini görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok kötü hissedileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Rüyada kumarda kaybettiğini gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Rüyada kumarda kaybettiğini görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumarda para kaybetmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada kumar görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kumarda kaybetmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, geçimin kolaylaşacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumar makinesi görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle kumar oynamak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments