Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kumar oynadığını görmek

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yorulacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek saadetinin yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, zaferlere doymayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada kumarda kazanmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumar borcu görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments