Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumarda para kaybetmek

Rüyada kumarda para kaybetmek

Rüyada kumarda para kaybetmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada kumarda para kaybetmek gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada kumarda para kaybetmek neşeli zamanların yaşanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet eder.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kumarda kaybetmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumardan para kazanmak maddi varlığının çoğalacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak spor yapmaya başlanılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada birini kumar oynarken görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada camide kumar oynamak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments