Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek keder yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bundan hayır göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işinde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, edilen duaların kabul edileceğine işarettir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments