Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar görmek

Rüyada kumar görmek

Rüyada kumar görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada kumar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kumarda kaybettiğini görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kumar kazanmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek işlerin sarpa saracağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek ruhani önderlik yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumardan para kazanmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntılarından arınacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumarda kazanmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments