Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar kazanmak

Rüyada kumar kazanmak

Rüyada kumar kazanmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılara kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, iyiliğe kavuşacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada kumar kazanmak gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, rızkının bollaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada kumar kazanmak işlerin eski haline döneceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kumardan para kazanmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kumarda kazanmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumar makinesi görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada kumar görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada kumarda kaybetmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments