Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum avuçlamak

Rüyada kum avuçlamak

Rüyada kum avuçlamak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, el açmayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı rivayet etmektedir.

Rüyada kum avuçlamak gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada kum avuçlamak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, olumsuz haberler alacağına alamet eder.

Rüyada kar avuçlamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ceviz avuçlamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağı avuçlamak yapacağı o işi onaylamayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık avuçlamak işlerin hafifleyeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada ateşi avuçlamak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işarettir.

Rüyada altın avuçlamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada şeker avuçlamak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments