Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz avuçlamak

Rüyada ceviz avuçlamak

Rüyada ceviz avuçlamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz avuçlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ceviz avuçlamak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada kar avuçlamak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada toprak avuçlamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada buğday avuçlamak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para avuçlamak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tuz avuçlamak atılım yapacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka avuçlamak maddi durumunun düzeleceğine, tövbe etmeye, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments